Breda International Airport

Breda International Airport? Zeg maar gerust Seppe, de thuisbasis van Motor Glider Club Two Two Five. Seppe is niet zomaar een luchthaven; het is een levendige hub van activiteit en gemeenschap voor onze leden.

Seppe biedt een ideale omgeving voor onze motorzweefvliegvereniging, met zijn prachtige ligging in het West-Brabantse landschap en uitstekende vliegfaciliteiten. Met een lange verharde baan kunnen onze leden het hele jaar door genieten van soepele starts en landingen, essentieel voor de veiligheid en het plezier van het vliegen met onze Super Dimona motorzwever.

Wat Seppe echt bijzonder maakt voor onze leden is de gemeenschapssfeer en de gastvrijheid die hier heerst. Het vliegveld ademt een gevoel van saamhorigheid en passie voor de luchtvaart, waarbij onze leden regelmatig samenkomen om ervaringen te delen, verhalen te vertellen en nieuwe vliegavonturen te plannen. Hiervoor kan als geassocieerd lid o.a. gebruik worden gemaakt van het clubgebouw van Vliegclub Seppe.

Naast de vliegactiviteiten biedt Seppe ook gezellige horecagelegenheden waar onze leden kunnen ontspannen en bijpraten na een dag vol vliegplezier. Of je nu een doorgewinterde piloot bent of net begint aan je vliegavontuur, Seppe voelt als een tweede thuis voor de leden van MGC225.

Zie ook

De Super Dimona

Vliegclub Seppe